Voiteet

Hyvin levttyvä ja imeytyvä herkän ihon vartaloemulsio luonnon omista raaka-aineista. Vuohenmaidon rasvahapot pitävät ihon pehmeänä ja joustavana. Auringonkukansiemenöljy sisältää ihon vastustuskykyä lisäävää F-vitamiinia. Vuohenmaitovoide soveltuu päivittäiseen käyttöön kosteus- ja perusvoiteeksi koko vartalolle.
Psoriasistapauksissa sekä atooppisissa ja allergisissa ihottumissa vuohenmaitovoiteen on todettu lievittävän ihon kutinaa ja hilseilyä.
pH n. 7

Vuohenmaitovoide

Hajusteeton. Soveltuu päivittäiseen käyttöön kosteus- ja perusvoiteeksi koko vartalolle.

50ml Hinta 9,00 €
140ml Hinta 12,50 €

Vuohenmaitotervavoide

Sisältää puutervaa. Tervaa ja pihkaa on perinteisesti käytetty pehmentämään ihon rohtumia ja kovettumia esim. käsissä, kyynärpäissä ja jalkapohjissa. Karkottaa hyttyset ja lievittää pistojälkien kutinaa.Tervalla ja pihkalla on myös antiseptisiä ominaisuuksia.

50ml Hinta 9,00 €
140ml Hinta 12,50 €

Vuohenmaitoturvevoide

Sisältää tutkittua hoitoturvetta uutteena. Vuohenmaitoturvevoide aktivoi pintaverenkiertoa, virkistää ihoa ja säilyttää sen luonnollisen kosteuden. Turpeen humushapoilla on todettu olevan viruksia ja bakteereita tuhoava ja niiden toimintaa estävä vaikutus.

50ml Hinta 9,00 €
140ml Hinta 12,50 €

Vuohenmaitopihkavoide

Sisältää kuusen pihkaa. Tervaa ja pihkaa on perinteisesti käytetty pehmentämään ihon rohtumia ja kovettumia esim. käsissä, kyynärpäissä ja jalkapohjissa, sekä hoitamaan atooppista ihoa, tulehduksia ja hyönteisten pistoja. Tervalla ja pihkalla on myös antiseptisiä ominaisuuksia.

50ml Hinta 12,00 €
140ml Hinta 16,00 €